Mesaje de Sfânta Maria

Ziua numelui este sărbătorită de toți cei ce poartă numele Maria, Mariana, Mariela, Marieta, Marian, Mărioara, Mimi și multe alte nume derivate.

Mesaje de Sfânta Maria

Cu dorința ca numele tău Maria să fie sfânt, să îți dea sănătate și oricine rosteşte numele tău, să fie întotdeauna noroc! La multi ani de ziua numelui!

Astăzi este sărbătoarea fericită a Sfintei Născătoare de Dumnezeu. Lasă vinul să-ți încălzească inima, focul din șemineu trupul și persoana de lângă tine – sufletul. La multi ani Maria!

La multi ani de ziua numelui! În această sărbătoare îți doresc mai ales sănătate, pentru că este baza tuturor și pur și simplu nu ne putem lipsi de ea. Desigur, lasă ca dragostea, norocul, înțelepciunea, să fie prezent în fiecare zi în viața ta, astfel încât viața ta să fie minunată! La mulți ani!

Pot să-ți doresc multe, dar aleg să-ți spun numai: Fie ca Maica Domnului să te vegheze și să te îndrume spre mare dragoste! La Multi Ani!

Dacă faci bine, Maica Domnului te va proteja întotdeauna și te va ocroti de orice rău. Continuă să îi ajuţi pe oameni în felul tău și să nu cazi niciodată în nedreptate și minciuni. La multi ani de ziua numelui tău!

Doresc ca Preasfânta Născătoare de Dumnezeu să te protejeze și să îți ofere multă sănătate și îndrumări pentru succes! La multi ani de ziua numelui!

Ziua fericită a numelui Maria să îți aducă o viață frumoasă plină de nenumărate momente plăcute, orice vrei să se întâmple să se întâmple rapid și să transforme fiecare rău pe care îl întâlnești în bine! La mulți ani!

Ziua fericită a numelui Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, Maria, să îți aducă fericire, să îți ofere multă sănătate și să ai întotdeauna succes în viață. Totuși, cu capul ridicat cu mândrie, continua să-ți trăiești viața în armonie.  La mulți ani!

La mulți ani Maria! De fiecare dată când îți văd zâmbetul este o sărbătoare pentru mine și astăzi, îți voi spune mai ales tot ceea ce faci merită, că fiecare cuvânt pe care îl spui este ca un unguent pentru sufletul meu! Îți doresc multă sănătate și multe vise împlinite în viața ta! La mulți ani!

A fi un exemplu este demn, iar numele tău Maria este o adevărată mândrie! Să-ţi aducă sănătate, dragoste și credință și continuați să mergi mai departe! La mulți ani!

La mulți ani Maria! Îți doresc în fiecare zi să ai un motiv să zâmbești, să reușești în ceea ce faci și să fii un exemplu pentru toată lumea! La mulți ani!

Nu îți doresc bani sau mașini frumoase, doar această Maria de care se îndrăgostește fiecare bărbat! La mulți ani!

În această zi de Sfânta Maria, marele tău vis se va împlini, vei fi cu adevărat fericită și foarte sănătoasă! La mulți ani!

Ziua Sfintei Maria este un prilej extraordinar pentru a-ți dori multă sănătate în fiecare zi, mare dragoste pentru a merge alături de tine și înțelepciune pentru a te conduce, pentru a lua deciziile corecte când stai la o răscruce de drumuri! La Mulți Ani Maria!

Numele tău Maria doar îmi trezește sentimente bune, continuă să fii ceea ce te face fericită, profită de fiecare ocazie pentru a fi alături de cei dragi! La mulți ani!

Îmi voi dori ca Maria mea să fie încă frumoasă, cu cel mai strălucitor zâmbet și cu o inimă mare. Ziua fericită a numelui, draga mea, să-ți aducă doar dragostea pe care o meriți. La mulți ani!

Sărbători fericite Mariei! Fii ceea ce ești și trimite mesaje de Sfânta Maria celor care au nevoie, pentru ca visele pe care le au să devină realitate.

Latest Posts