Servicii de reparații produse electronice și comercializare trotinete electrice moderne

Dacă ați decis să vă deplasați de acum încolo în interiorul localității cu ajutorul unei trotinete electrice moderne, atunci va trebui să vă facem o recomandare chiar acum! Această recomandare vizează în primul rând persoanele care locuiesc în orașul Bacău dar și persoane care locuiesc în alte localități în care nu există magazine specializate în comercializarea unor astfel de produse și nici firme specializate în acordarea de servicii de reparații profesionale pentru trotinete.

            Reparatiibacau.ro furnizează de foarte mult timp servicii profesionale de reparații produse electronice: telefoane mobile, laptop-uri, PC-uri, tablete, console, Xbox, GPS-uri, Playstation, etc.

În momentul de față toți clienții acestei firme au ocazia să achiziționeze de aici și modele foarte moderne de trotinete electrice. Aceeași firmă de reparații deține acum un foarte modern magazin online de trotinete electrice care poate fi accesat la adresa web trotinetamea.ro.

Avantajele persoanelor care aleg să cumpere trotinete electrice din magazinul online

            Trotinetele electrice sunt de foarte multe tipuri! Variază foarte mult calitatea lor și prețul, bineînțeles. Un model simplu de trotinetă electrică este foarte util pentru început. Aveți nevoie de o perioadă de acomodare, prețul mic este un avantaj major pentru această perioadă, de asemenea. Dacă sunteți începător, este recomandat să alegeți pentru început, un model simplu și ieftin de trotinetă electrică până când vă veți da seama dacă este ceea ce aveți nevoie și ceea ce vă doriți.

            Există însă și persoane care au nevoie de modele mai sofisticate și mai performante de trotinete electrice.

            Pentru această categorie de persoane, este foarte indicată oferta magazinului online trotinetamea.ro care include trotinete electrice online, piese de schimb, accesorii foarte utile, etc.

            În acest moment sunt postate pe site-ul de prezentare modele foarte performante de trotinete electrice, prețurile începând de la suma de 1550 și ajungând până la valoarea de 4599 de lei.

            Vă recomandăm din oferta acestui magazin, un model foarte complex de trotinetă electrică – e-TWOW GT SE. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 40 km/h, autonomia este de până la 50 km, motorul are o putere de 700W, bateria de este de 48 V și 10.5 Ah.

            Specialiștii și persoanele care au folosit deja acest model, susțin faptul că GT SE este mai mult decât o trotinetă electrică! Este vorba, mai precis despre un …. vehicul personal premium! Un model mult mai rapid de trotinetă electrică, care are autonomie mai bună și un cuplu mai mare.

            Aceste modele de trotinete electrice au avut încă de la început un sistem dual de frânare. Mai precis, o frână electromagnetică cu recuperare de energie și o frână de urgență pe spate. Deoarece tehnicii care au proiectat-o au dorit să ofere un plus de siguranță persoanelor care se deplasează cu ea, frâna mecanică pe spate a fost înlocuită cu o frână cu tambur.

            IMPORTANT!! Maneta frânei acestui model este conectată la controller-ul trotinetei în mod direct. În felul acesta, atunci când frâna este acționată se oprește și motorul. Rezultatul obținut este frânarea simultană a roții din față cu cea din spate. Deci, eficiență în frânare mult mai bună!

            Persoanele care au folosit deja acest model nou de trotinetă știu că pantele pot fi urcate cu mult mai multă ușurință și viteza este mult mai mare!

            Servicii profesionale de reparații , service și mentenanță oferite de aceeași firmă              

Cel mai mare avantaj de care vă puteți bucura, dacă alegeți să cumpărați trotinete electrice de la acest magazin online constă în faptul că, serviciile de reparatii trotinete electrice, service și mentenanță sunt oferite de către o firmă pe care o deține același proprietar. Aici aveți ocazia să solicitați în felul acesta și părerea specialiștilor referitor la modelul de produs care vi se potrivește cel mai bine, în funcție de necesități!

Latest Posts