Doriți să cumparați o mașină second-hand de bună calitate?

Dacă sunteți în căutarea unui site de anunțuri auto cu oferte convenabile și o mulțime de facilități oferite, vă recomandăm cu încredere site-ul de anunțuri gratuite auto triauto.ro.

            Foarte ușor de utilizat, prezent în piața de profil încă de acum 5 ani, acest site de anunțuri vă pune la dispoziție foarte multe oferte de mașini second-hand pentru care se oferă inclusiv servicii de garanție. Aproape toate mărcile de autoturisme sunt comercializate aici!

            În plus, pentru persoanele interesate de servicii de închirieri mașini sau de servicii de transport marfă, pe acest site de anunțuri pot fi găsite și oferte de acest gen. De asemenea, dacă doriți să organizați un eveniment deosebit, vă recomandăm să studiați și oferta de servicii închirieri limuzine. Prețurile sunt foarte bune, mașinile sunt de diferite tipuri și arată foarte bine!

            Oferte avantajoase pentru evenimente speciale!

            Site-ul de anunțuri auto vă oferă spre închiriere în acest moment, limuzine de diferite tipuri pentru organizarea evenimentelor speciale. Este vorba despre limuzine de tip Hummer H2, GWM-Hover, Hummer H3, Crysler 300c, Cadillac Escalade.

            Limuzina GWM-HOVER este o limuzină care are 7 metri lungime și o capacitate de 7 locuri. Dotările sunt de lux, de tip Hi-Fi cu DVD, bar foarte elegant iluminat cu lumini de tip led, plafon cu oglindă mare iluminată, canapele tapițate cu piele bej în formă de L și trapă auto.

            Prețul pentru închirierea unei astfel de mașini este de 50 EURO/oră.

            Pentru relații suplimentare și pentru programări, puteți contacta o persoană din cadrul firmei la numărul de telefon 0722.304.708.

            Limuzina HUMMER H3 este un model foarte apreciat de limuzină care are o lungime de 9 m și o capacitate de 10 locuri. Culoarea mașinii este albă, tracțiunea este de tip 4×4, motor pe benzină în 5 cilindri, garda la sol este de 30 cm. Ca și dotări enumerăm 3 LCD de dimensiuni foarte generoase, DVD, CD, MP3, sisteme audio HI-FI, iluminare cu leduri de putere RGB prin fibră optică de 1 mm. Barul este foarte deosebit. Este iluminat cu ajutorul fibrei optice de 1 mm și de 8 mm, canapele din piele și oglindă în plafon iluminată, de asemenea.

            Prețul pentru închirierea acestei mașini este de doar 100 EURO/h.

            Pentru toate celelalte modele de limuzină, sunt postate toate informațiile necesare de care aveți nevoie, direct pe site-ul de anunturi auto, triauto.ro.

            Servicii avantajoase de transport marfă

            Dacă doriți să transportați marfă pe rute diferite, puteți apela cu încredere la serviciile oferite tot de această companie. Este vorba despre o experiență de 10 ani în domeniul transportului de marfă. Mașinile folosite sunt de tip camion cu prelată, 2000 kg greutate și 25 m3 volum. Marfa poate fi paletizată. Este foarte bine asigurată în timpul transportului cu chingi de siguranță și bare separatoare. Dimensiunile disponibile pentru marfă sunt următoarele: lungime 360 cm, lățime 220 cm și înălțime 200 cm.

            Dacă aveți nevoie, la cerere, pot fi solicitate și persoane pentru încărcarea mărfii în camion. Pot încheia contracte atât persoanele fizice cât și persoanele juridice!

            Pot fi transportate maxim două persoane/curse.

            Pentru relații suplimentare este foarte indicat să formați numărul de telefon postat pe site-ul de anunturi auto gratuite. Prețul poate fi negociat în funcție de numărul de curse și de cantitatea de muncă!

            Vănzări mașini rulate de diferite mărci

            În afară de serviciile enumerate anterior,triauto.ro vă oferă o gamă diversificată de autoturisme rulate de foarte bună calitate. Toate modelele de mașini prezentate pe acest site de anunțuri sunt verificate atât în străinătate cât și în România. Revizia este realizată, de asemenea, schimbul de ulei și filtrele originale sunt și ele înlocuite. Se oferă garanție pentru marea majoritate a autoturismelor postate pe acest site de anunțuri! Aveți foarte multe posibilități de cumpărare, fie prin rate bancare, fie prin sistem de leasing auto. Mai mult decât atât, există posibilitatea să oferiți inclusiv mașina veche la schimb în sistem Buy-Back.                Pentru mai multe informații utile vă rugăm să contactați chiar acum un reprezentant din cadrul acestei firme!

Latest Posts