Marvel versus DC: Cine are jocurile mai bune?

Ambele companii s-au făcut cunoscute prin benzile lor desenate care au făcut istorie dar odată cu evoluția tehnologiei și schimbarea obiceiurilor de petrecere a timpului liber, cele două companii au fost nevoite să se adapteze vremurilor și să mute lupta în arena jocurilor video.

Ambele universuri de erori de benzi desenate se regăsesc în jocuri de calitate disponibile pentru aproape toate platformele de la pc-uri, console și până la telefoane mobile.

Cum listarea tuturor jocurilor făcute cu aceste personaje ar dura prea mult, ne-am limitat să analizăm doar titlurile cele mai cunoscute și actuale. Deși unele dintre aceste jocuri sunt similare în anumite privințe, altele oferă o experiență cu totul aparte.

Înainte trebuie menționat că ambele companii scot multe jocuri geniale și în curând să ne așteptăm la următorul joc cu Batman – Gotham Knights dar și Spider-Man 2 care cu siguranță va impresiona prin grafica sa de generație nouă.

Primul joc pe lista noastră este de la DC și se numește Batman: Seria Arkham

Această serie de jocuri a început cu Batman: Arkham Asylum care a fost printre primele jocuri moderne bazate pe benzi desenate.  Un joc complet din multe puncte de vedere, acesta a ridicat standardul prin grafica și povestea excepționale care acordau personajelor clasice o dimensiune serioasă și foarte realistă, aproape de cea a unui film. Dar pe lângă acestea, seria s-a remarcat prin libertatea de mișcare a jucătorului, care, în rolul lui Batman și ocazional alte personaje, se poate deplasa oriunde pe suprafața orașului Gotham, chiar și pe acoperișurile clădirilor.

Jocul cel mai apropiat de acesta de la DC este cel mai recent Spider-man și Spider-man Morales – care este ultimul lansat din acea serie. Dezavantajul aici este că acesta este un titlu exclusiv pentru console PS4 și PS5, în rest te poți la aceeași calitate ca și Seria Arkham, poate chiar unele îmbunătățiri la partea de grafică.

Dacă cele de mai sus sunt jocuri open world, următoarele care le vom compara sunt jocuri de luptă și anume Seria Injustice de la DC și Seria Marvel vs. Capcon Series de la Marvel bineînțeles. Injustice 1 și 2 s-au remarcat prin grafică dar mai ales prin poveste, aspect care le-a făcut extrem de populare. Seria de la Marvel nu a atins popularitatea celei de la DC dar a avut destui fani de-a lungul timpului, aceasta depășind două decenii.

Supereroii se bat și unde nu te aștepți

Oricât de incitante și pline de acțiune sunt jocurile clasice cu supereroi, acestora le va lipsi întotdeauna sentimentul de risc care poate fi dat doar de o miză reală.

Eterna lupta dintre universurile Marvel și DC se duce și în lumea sloturilor online, terenul de joacă al adulților. Aici, aceștia pot avea experiența inedită de a combina  adrenalina unui slot  cu pasiunea pentru eroii din benzile desenate care o aveau în copilărie.

Site-ul casino.netbet.ro îți oferă ocazia să încerci o altfel de provocare indiferent că ții cu Batman ori cu Superman.

Deși ambele companii au depus eforturi considerabile să transpună în jocuri video universurile lor, fanii ar tinde mai multe către DC dar cursa este atât de strânsă încât te las pe tine să alegi.

Latest Posts