Servicii profesionale de dezmembrări auto

Vânzarea unei mașini foarte vechi poate fi foarte dificilă, uneori. Cheltuielile pentru întreținerea ei sunt foarte ridicate și chiar nu merită efortul de a o păstra. Pentru că în astfel de situații cumpărătorii nu oferă un preț foarte ridicat, poate fi mult mai convenabil să apelați la serviciile unei firme de dezmembrari auto profesionale.

Dezshop.ro – o ofertă interesantă!

Dezshop.ro este un magazin online care comercializează piese auto obținute din dezmembrări auto. De aici puteți comanda online orice tip de piese auto, indiferent de modelul, tipul sau anul fabricației mașinii. În afară de această oportunitate, firma aceasta vă mai oferă posibilitatea de a vinde mașina dumneavoastră veche în condiții foarte avantajoase, sigure și rapide.

Spre exemplu, nu contează unde aveți domiciliul. Reprezentanții firmei se vor ocupa de transportul și evaluarea mașinii dumneavoastră, într-un timp foarte scurt. Pentru a intra în posesia ofertei, pe site-ul firmei Dezshop.ro veți găsi un formular special care va trebui completat.

Apoi, mai rămâne să așteptați să fiți contactați. Nu va dura mult. Serviciile oferite de această companie sunt rapide și profesionale.

Oferta este valabilă atât pentru autoturisme cât și pentru autoutilitare. Așadar, dacă dețineți o astfel de mașină pe care nu reușiți să o vindeți, contactați chiar acum un reprezentant din partea companiei și solicitați o ofertă personalizată.

Dacă veți colabora cu această firmă, veți obține și certificatele necesare pentru radierea mașinii sau pentru înscrierea în programul Rabla.

Toate categoriile de piese auto pentru toate mărcile de mașini

În afară de serviciile de evaluare, preluare, transport și dezmembrare mașini, magazinul online Dezshop.ro vă oferă toate categoriile de piese auto obținute din dezmembrări, care sunt și originale. Prețurile sunt cu mult mai bune decât dacă ați cumpăra piese noi.

Comenzile pot fi făcute de orice persoană din țară sau din străinătate, online. Oferta include și piese auto pentru utilitare, mașini de construcții, combine, tractoare, etc. Plata se poate face ramburs sau prin transfer direct în contul firmei.

Parcul auto se găsește în localitatea Agigea din județul Constanța. Îl puteți vizita în mod direct, dacă vă veți afla prin apropiere și dacă aveți nevoie de ceva anume.

Piesele auto beneficiază de o garanție de 30 de zile și vor fi livrate prin curier foarte repede, aproximativ în 24-48 de ore lucrătoare. Deci, reparația mașinii dumneavoastră nu va dura foarte mult de data aceasta și nici nu va costa exagerat.

Este util să menționăm faptul că, veți primi bon fiscal și factură, de asemenea.

Pentru persoanele care se întreabă următorul lucru: „Cum pot să cumpar auto mai repede, valorificând mașina veche pe care o am ?” le recomandăm următorul lucru: analizați oferta magazinului online Dezshop.ro. Poate fi una dintre cele mai bune oferte pentru dumneavoastră, mai ales în momentul de față. Rețineți faptul că, orice produs comandat de aici se poate returna fără nici un fel de problemă. Citiți înainte de face comanda condițiile în care compania vă va returna produsele, pentru a nu avea surprize ulterior. Toate serviciile sunt excelente și personalul este foarte bine pregătit.

Latest Posts